Zamieszczone przez pekool
Warsztat Warszawa ul.Syreny 14 Polecam!!!
Zwiń
X
-
podaje nr telefonu do właściciela: Pan Piotr tel. 601-272-817 gdyby ktoś nie mógł się dodzwonić na telefon stacjonarny , proszę o umieszczenie go w pierwszym poście tego tematuASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
wczoraj w poniedziałek zrobiłem przegląd okresowy, przy okazji wyszły do wymiany przewody hamulcowe przednie,elastyczne , polecamASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
w tym tygodniu wymieniony czujnik ABS w WV Jetta , dodatkowo w warsztacie widziałem inne octavie oklejone OCPASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
często widzę tam OCP tylko widzę,że nikt w temacie tu nie pisze :roll: , kolejna udana wizyta, szybko,sprawnie i w normalnej cenie (nie trzeba za Warszawa jechać) , plus jak zawsze,że można być przy aucie i samemu przyglądać się całej pracy
PS.podaje nr telefonu do właściciela: Pan Piotr tel. 601-272-817ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
A ja nie polecam tego warsztatu. Wieczne obsuwy, ceny z kosmosu, niekoniecznie idące w parze z jakością. Serwisowałem się tam, bo to warsztat polecany przez OCP, ale przy każdej wizycie było coś nie tak. A to zdemontowali pół samochodu, a to pół samochodu wymienili bez konsultacji, a to ciągle przekładali termin oddania auta. Dwóch wspólników, każdy mówi co innego. Dzisiaj odebrałem samochód i wystarczyło 20 km i już się krztusi. Może gdybym miał naklejke OCP byłoby inaczej, może to kwestia mojego szczęścia, może jeszcze co innego, ale na razie na samą myśl o nich, robi mi się słabo i pewne jest tylko to, że więcej się z Panami nie zobaczę. :| I wszyscy odetchnęliśmy z ulgą.
Co kto lubi.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mozgiudana wizyta, szybko,sprawnie i w normalnej cenie
Byłem tam niedawno na sporym przeglądzie (rozrząd, łączniki i gumy stabilizatora, termostat, naprawa wiązki w drzwiach itd.) i jestem zadowolony z roboty. Uwinęli się dość szybko, na bieżąco byłem informowany co ewentualnie byłoby jeszcze do wymiany i jaki koszt.
Zapewne jeszcze się tam pojawię.
Komentarz
-
-
W tym roku kolejna udana wizyta, przeglad+olej,filtry. Na placu stalo kilka aut OCP,miedzy innymi pamietam czarna O1 RS nr rej.LPU 436.... oraz czerwona O1 combi WE 492... , polecam warsztat , nie trzeba jechac do innego warsztatu za Warszawe , szybko,sprawnie i w normalnych pieniadzachASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
W tym roku kolejna udana wizyta, przeglad+olej,filtry. Na placu stalo kilka aut OCP,miedzy innymi pamietam czarna O1 RS nr rej.LPU 436.... oraz czerwona O1 combi WE 492... , polecam warsztat , nie trzeba jechac do innego warsztatu za Warszawe , szybko,sprawnie i w normalnych pieniadzachASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
kolejna wizyta tym razem służbową octavią , szybko, sprawnie i jak zwykle na parkingu dwie inne oklejone octavie OCP. Polecam warsztat specjalizujący się w skodach PS.Coraz wiecęj VW robią.ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
wizyta jak zawsze udana , cały rozrząd wymieniony Polecam!!!ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mozgi Zobacz wpiswizyta jak zawsze udana , cały rozrząd wymieniony Polecam!!!
Jaka cena za wymianę rozrządu?
Komentarz
-
Komentarz